Adventskalender 2022

Wat gaan we doen?

Energie. Tja, je hebt het vast al wel eens gezegd of iemand horen zeggen: “pfoe, ik heb er even geen energie voor” of “mijn energie is helemaal op”. Ik merk dat zeker in deze periode wanneer het lang donker is, de puf is een beetje weg. Dan is de decembermaand ook nog een maand vol festiviteiten. Voor vele een heel fijne en leuke maand, maar ook voor vele een maand om tegenop te zien. De prikkels vliegen ons aan alle kanten om de oren en zie dan je energie maar eens hoog te houden…

Ik herken het als geen ander, want ik heb hier ook jaren last van gehad en het overvalt me soms nog wel eens. Maar in de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over het verhogen en hooghouden van mijn energie. En dat bracht me op een idee.

Zelf word ik altijd heel erg blij van adventskalenders. Elke dag een verrassing opmaken en elke dag weer nieuwsgierig zijn wat er toch achter verstopt zit. Soms zelfs met de neiging om in een keer alles open te maken. Maar hé, dan is de pret er ook zo snel vanaf.

Daarnaast vind ik het ook heerlijk om je mee te nemen in de wondere wereld van energie en prikkels. Om die reden wil ik je uitnodigen om mee te doen aan de adventskalender 2022. En wel op de volgende manier:
• Vanaf donderdag 1 december tot en met zaterdag 24 december 2022 plaats ik dagelijks één filmpje + één opdracht
• Het filmpje bevat informatie over een onderwerp dat je helpt bij het verhogen/hooghouden van je energie
• Daarbij ontvang je een opdracht van ongeveer 10 minuutjes (soms iets korter, soms iets langer) om die dag te doen. Zodat je het meteen in jou persoonlijke situatie kunt gaan toepassen
• De filmpjes en opdrachten plaats ik in een besloten Facebookgroep
• In die groep mag ja al je vragen stellen, connecten met elkaar, inzichten delen en ik kom twee keer live met een Q&A
• Investering: €33,- excl. btw.
• KADOOTJE: weet je al zeker dat je mee wil doen? Gezellig! Meld je dan vóór donderdag 17 november aan via het aanmeldformulier. Je doet dan mee voor de early birdprijs van €25,- excl. btw.
• Je hebt tot en met eind januari toegang tot deze groep. Zo heb je de mogelijkheid om de filmpjes en opdrachten nog terug te kijken

Gewoon omdat ik dit zo ontzettend leuk vind om te doen! En weet, dat wat je aandacht geeft groeit! Zie ik je vanaf donderdag 1 december?

Aanmelden Adventskalender 2022

    Copyright © 2021 – 2022 Kindercoachpraktijk in je Kracht!
    Algemene Voorwaarden en Privacyreglement.