Oudercoaching

Oudercoaching

Als (hoog)gevoelige ouder zit je soms met je handen in het haar. Voor je gevoel heb je alles al geprobeerd, maar de situatie lijkt er niet beter op te worden. Diep van binnen voel je dat het nu tijd is om stappen te gaan zetten. Je wil graag positieve veranderingen voor jezelf en binnen het gezin.

Waarvoor kun je bij mij komen:

Je voelt de behoefte om eerst zelf eens met iemand te gaan praten, jouw verhaal te vertellen. Zonder je kind(eren) en/of het gezin het idee te geven dat zij het probleem zijn. Je beseft je dat je zelf ook coaching kunt gebruiken. Om inzicht te krijgen in jouw (hoog)gevoeligheid en de uitdagingen waar je regelmatig tegenaan loopt. Inzicht in je eigen patronen, gedachten en overtuigingen die je tot nu toe heb geleerd of hebt aangenomen. Om je meer bewust te worden van je behoeftes en hoe je hier meer aandacht aan kunt geven.

Wat levert het op?

Ik luister graag naar je en ik geef je graag inzicht in jouw persoonlijke situatie door je de juiste vragen te stellen en met jou te gaan verkennen waar behoefte aan is binnen jouw leven en dat van je kind(eren) en/of gezin.

Ik help je graag verder. Zet jij de eerste stap?

Neem voor meer informatie over oudercoaching vrijblijvend contact met me op.

Copyright © 2021 – 2022 Kindercoachpraktijk in je Kracht!
Algemene Voorwaarden en Privacyreglement.