Over Esmy

Even voorstellen

Mijn naam is Esmy van der Meijden - van de Ven. Ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Kerkdriel. In 2018 ben ik getrouwd met Jeroen en samen zijn we trotse ouders van onze dochter, Juul.

Mijn werkleven ben ik in 2014 begonnen als administratief medewerker in het speciaal onderwijs. Hier heb ik bijna vijf jaar met heel veel plezier gewerkt. Ik mocht het visitekaartje zijn aan de receptie, administratieve vragen van het personeel beantwoorden en verwerken en vooral veel contact met ouders, kinderen en andere bezoekers van de school. Maar in de loop van de tijd merkte ik op dat ik toch wat anders wilde. Ik wilde niet meer aan de zijlijn toekijken hoe andere er voor de kinderen waren, maar ik wilde dat zelf ook! Daarom heb ik toen besloten mezelf te laten omscholen tot onderwijsassistent.

Die opleiding heb ik in 2018 met succes afgerond en in 2019 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang. Spannende nieuwe uitdaging, maar YES!!!! nu kon ik er ook écht voor de kinderen zijn. De kinderen verzorgen, met ze spelen, heel veel knuffels geven en terugkrijgen en hun ontwikkeling volgen en stimuleren, heerlijk! Ik heb de afgelopen 3 jaar dan ook ontzettend genoten van dit vak, maar je voelt 'm misschien al aankomen er begon eind vorig jaar toch weer iets te kriebelen. Wat dat was, wist ik nog niet precies. Ik was in die tijd ook zwanger van Juul en mijn focus lag vooral op het genieten van die zwangerschap.

Maar toen bleek dat ik vanwege corona bij 28 weken zwangerschap al moest stoppen, vanwege de toen geldende maatregelen, gaf dat ineens heel veel tijd om -naast heel erg genieten- eens naar die "kriebels" te kijken. Waarom waren die er? Wat wil ik dan? Om eerlijk te zijn heb ik niet eens heel diep hoeven graven en was ik er al snel achter dat ik meer diepgang zocht en meer met kinderen 1-op-1 bezig wilde zijn, omdat ik ze zo nóg meer aandacht kan geven. Daar kwam het beroep 'Kindercoach' om de hoek kijken. Schot in de roos, hier begon mijn vlammetje direct van te branden. Zo kwam ik terecht bij Sonnevelt opleidingen en hier heb ik dit jaar de opleiding tot Kindercoach gevolgd. En in de vrije uurtjes ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk en zie hier, daar ben ik dan! Mega trots en helemaal klaar om kinderen (en ouders) te helpen om weer terug in hun kracht te komen.

Copyright © 2021 Kindercoachpraktijk in je Kracht!
Privacyreglement, Algemene Voorwaarden en Klachtenreglement.